Film clubhuis open klik hier

Film mondkapjes verkoop klik hier (tekst onderaan)

Tekst clubhuis open:

Hoi, lang niet meer gezien. Clubhuis begint weer open te gaan, maar wij moeten aan de maatregelen van RIVM houden. Ik denk dat iedereen wel zin heeft om naar clubhuis te gaan. De instuif op maandag avonden gaat ook open. Zomaar naar binnen gaan kan niet, omdat wij ons aan de regels moeten houden.

Belangrijke regels zijn: handen wassen, gebruik maken van desinfecterende gel. Deze staan op meerdere plekken in clubhuis

Er mag maar 30 mensen naar binnen. Dus als je wilt komen, moet je je aanmelden via mail: aanmeldencvd@gmail.com. Stel dat je naar clubhuis fietst en je krijgt te horen dat het vol is dan moet je weer terug naar huis fietsen. Dat is niet zonde. Daarom moet je je aanmelden zodat wij kunnen zie hoeveel mensen er komen.

Tijdens die avond zijn er 3 personen aanwezig. 1e persoon gaat je vragen stellen: ben je ziek (geweest) of iemand anders die in jouw omgeving ziek is (geweest) dan kan je helaas niet komen. Als je op alle vragen nee kan beantwoorden dan mag je naar binnen. De 2e persoon staat achter de bar om jullie te bedienen. De 3e persoon zorgt dat de glazen schoon worden gemaakt.

Hoe ziet er van binnen uit. Er zijn aantal regeltjes kom maar kijken.

Zie je deze zwart/geel kruis. Daar mag je niet blijven staan om te kletsen. Deze kruizen betekent dat je door moet lopen. Deze kruizen zijn op paar plekken verspreid door heel clubhuis. Ik ga nu naar buiten kom maar mee. Deze deur is hoofdingang. Daar ga je naar binnen om bij bruine café en leeszaal te komen. Wij willen voorkomen dat mensen langs elkaar gaan lopen. Als je naar boven wilt gaan dan liever niet door deze deur maar andere deur. Kijk maar mee.

Deze deur naar binnen om naar de lift en de trap te gaan. Fietsen graag aan de straatkant neerzetten. Stel dat je klaar bent met clubhuis en je wilt naar huis gaan. Dan ga niet niet door dezelfde deur waar je naar binnen bent gegaan naar buiten maar achterom. Ik ga je laten zien kom maar mee.

Hierlangs naar buiten via achterdeur en tuin weer naar de straatkant te lopen. Als je wilt komen dan graag mailen naar aanmeldencvd@gmail.com. Niet vergeten om te mailen. Hopelijk tot ziens.

Tekst mondkapjes verkoop:

Hoi allemaal, Normaal verkopen wij mondkapjes in clubhuis. Nu niet meer. Nu gaan we het doen op afspraak.
Je stuurt eerst een mail naar: clubhuismondkapje@gmail.com en dan maken we een afspraak. Dan komt 1 van ons naar clubhuis en kun je mondkapje kiezen en kopen.
Je kunt het ook laten opsturen, dan komt er verzendkosten erbij.
Ik hoop dat het duidelijk is. Dag