Wat heeft de Vrouwenclub gedaan tijdens de bijeenkomst van mei? Bloemschikken en cake met marsepein versieren! Lees het verslag en bekijk de foto's op onze pagina! 

Woensdagavond 2 mei was er weer een gezellige bijeenkomst van vrouwenclub. Op deze avond kon je kiezen wat je graag wilde doen, namelijk Bloem schikken of cake met marsepein maken. Dus het was een creatieve avond. Er waren ongeveer 25 mensen aanwezig. Het was een gezellige boel. De ene kant van de zaal stonden tafels met stoelen en op die tafel lagen allerlei materialen voor het versieren van een cake. Aan de andere kant stonden allemaal potten met wat bloemen. Daar kon men zelf bloemschikken.

 

Suzan heette iedereen van harte welkom en had geen mededelingen.  Toen iedereen een plekje had gevonden waar ze moesten zijn, zijn we begonnen met bloem schikken en cake versieren met marsepein. Het was een hele enthousiaste gezellige avond, iedereen had er zin in. Er werden enkele foto’s gemaakt door fotografen Akke en Wienettha. Nadat iedereen klaar waren, werden de bloemen bij elkaar gezet en hebben we een mooie foto van gemaakt en iedereen kon daarna hun eigen creatie meenemen naar huis. Dat geldt ook voor het versieren van cake. Ook dat werd bij elkaar gezet en een mooie foto gemaakt. Het was een succesvolle en geslaagde avond. Iedereen is erg tevreden naar huis gegaan.

 

Suzan heeft nog aan ons gevraagd of we dat weer wilden doen, dat wilde iedereen heel graag. Maar de volgende keer doen we 1 ding. Bijvoorbeeld alleen bloemschikken en de volgende keer creatief met cake of heel iets anders. Die avond deden we 2 soorten dingen en dat is toch een beetje te druk. MAAR….toch een groot applaus voor Suzan en Heleen, die hebben ervoor gezorgd dat de materialen aanwezig waren en hebben ons geholpen.

 

Volgende bijeenkomst is op woensdag 5 september en dan hebben we een lezing over “duivensport”. 

 

Suzan wenst iedereen een hele fijne, mooie zomervakantie toe!! En nu maar hopen op meer zon!!