Na een dutje bij A-Kerkhof gingen wij naar het clubhuis om bij vrouwenclub HD Guyot te begroeten

Het was heel gezellig onder onsje. Eerst even vertellen over optocht van Sinterklaas en zoveel creatieve pieten langs Munnekeholm geweest.
Na heerlijk koffie met lekkers erbij gingen wij een ‘Sint-spel’ doen. Dan zien jullie wel op diavoorstelling wat ik ga doen. Er zijn in 6 groepen en die moeten 10 vragen lezen en beantwoorden. Bijv. hoe lang heb ik een mooi witte baard?; Waar ben ik geboren? Waar heb ik vorig jaar met de boot aangekomen> enz. Iedereen hebben genoten en gelachen enz. Daarna trakteer ik chocoladeletters aan de leden van de vrouwenclub HD Guyot. Daarna gingen wij weer terug naar A-Kerkhof om daar te slapen. Bij de volgende morgen moesten wij heel vroeg naar dovenschool SO in Haren. Bij elk klas gaan wij bezoeken en pakjes uitdelen.

Instappen met mooi auto op weg naar dovenschool SO ..