Tegen half tien vertrokken wij vanuit huize Ruben verder fietsen op weg naar Engelbert, dwars door Meerstad met prachtig natuurgebied, ook veel met verschillende meren, nieuw sluis,

langs Harkstede vroegere roeikanaal dus nu niet meer clubhuis
van roeivereniging afgebroken, in de pauze Duurswolde lunch eten met uitkijktoren, daarna op weg naar Hoogezand ‘Nationaal Bus Museum. Deze busmuseum was vroeger in Winschoten dus te klein en weinig ruimte en nu geplaatst in buiten Hoogezand. Wij kwamen binnen met warme ontvangst van Museum met heerlijke koffie met cake. Dan kwam onze tolk Andries vd Meulen voor ons vertolken. En zo gingen wij binnen 2 uren bezichtigen en kijken naar het verhaal van tolk via gids-uitleg. Bram was zelf ook ex-chauffeur geweest. In dit museum hebben ze 30 vrijwilligers. Bij elk keer gaan ze iets te doen bijv. schoonmaken, archiveren, zoeken naar dingetjes, monteurs, noem maar eens op!

Kijkplezier via diaprojector . Ook wil ik namens de commissie Leliesoos 55PLUS bedanken voor 2 gidsfietsers voor ons begeleiden. Ze hebben al een week van te voren zoeken voor mooi fietsroute. Compliment jongens!
Over het weer prima geregeld voor fietsweer, vanmorgen even buitje daarna tegen de wind fietsen, ’s middags heerlijk af en toe zon, terug naar huis toch tegen de wind, totaal 49 km het mag niets uit, he jongens!