Het is eindelijk zover dat de nieuwe naamplaat aan de muur naast het borstbeeld van H.D. Guyot bij de ingang van Huize Hemmen kon worden vastgeschroefd door Roelof Everts, zie foto’s.

Tijdens de reünie op zaterdag 13 juni 2015 is de nieuwe naamplaat aan Henk Bakker, voorzitter van Raad van Bestuur van Koninklijke Kentalis, door de ad hoc commissie, bestaande uit mevrouw Renes Eikelboom, bestuurslid van de Vereniging Ouders van Dove Kinderen/Noord, Auke Kuitert en Henk Betten, overhandigd als een cadeau.
Het is eindelijk zover dat de nieuwe naamplaat aan de muur naast het borstbeeld van H.D. Guyot bij de ingang van Huize Hemmen op donderdagmiddag 25 juni jl. kon worden vastgeschroefd door Roelof Everts, zie foto’s.

Afgelopen donderdagmiddag 3 juni jl. nog laatste twee foto’s geplaatst omdat 2 personen niet aanwezig waren. Op foto staat Henk (historicus), Auke (ontwerper) en Marjo (opdracht).

De fraaie naamplaat is door Auke Kuitert zelf ontworpen. Dan gaf Marjo Többen, lerares van de Guyotschool/SO, opdracht aan het bedrijf “Repos” te Dokkum om een nieuwe plaat te maken.

Dank zij de gift van de Vereniging Ouders van Dove kinderen/Noord is het mogelijk gemaakt!
Hartelijk dank ervoor!