Leerzame morgen met fotografie, hoe en wat

Het is de bedoeling om even ervaring uit te wisselen met je eigen digitale fototoestel met elkaar over te praten. Hoe scherper, waarom doe je dat?, waarom afstand, wat is beter enz.

Woensdagmorgen dus 30 januari jl waren er totaal 17 belangstellenden aanwezig, 3 afwezig, in het clubhuis bij grote zaal. Eerst hebben wij lekker koffie met koek gedronken en even bijkletsen. Daarna tegen na 10 uur opende Auke een korte mededeling en daarna nam Jan Bos mij over. Hij kan alles vertellen hoe en wat enz. met verschillende digitale fototoestellen. Ook de mensen hebben eigen fototoestel meegenomen. Wat zij moet doen enz. Het is maar even basisuitleg. Natuurlijk hebben wij ook intussen koffie drinken en bijpraten met fototoestel.
Daarna kwam Gea Schuurman een kleine mededeling. Zij organiseert ook fotocursus voor een dag in het clubhuis. Maar wanneer weet zij nog niet. Hangt af voor de opgave. Dan horen jullie wel via website of prikbord in het clubhuis voor de opgave.
Daarna ging Jan Bos bij de tweede helft verder praten over de techniek van de fototoestel. Het is echt moeite waard om te weten.
De volgende tweede bijeenkomst valt op woensdagmorgen 20 maart in Bruine Cafe van het clubhuis. Om half tien zaal open, 10 uur beginnen tot 12 uur.
Wij houden vier keer per jaar bij elkaar met fotografie in overleg met belangstellenden.