De website is nu al meer dan een maand online. Maar er was ook een kleine opening van de website! Hierbij waren er een paar mensen. De commissie legt uit wat ons doel is en hoe de website wordt opgevuld. 


Vanavond is het een bijzondere avond, waarom? De website wordt online gezet!
Nu open we de website met een enkele klik. Op dit moment zijn er mensen aanwezig die net een vergadering hebben gehad en ze zijn ook benieuwd naar de website, klopt dat?
JA!

Ik wil graag de commissie, Bea, Auke, Adri, Guus, Bram, Joep, Dirk-Jan en Arjen complimenteren met het werk en iedereen gefeliciteerd met de nieuwe website.

De doel van de website is vooral dat we nieuws en verslagen tweetalig aanbieden. Alles wordt gebaard en deze video’s worden precies vertaald naar het Nederlands. Dat betekent dat doven en horenden in Groningen en heel Nederland alles goed kunnen volgen. We gaan deze doel nastreven.

Veel dingen van WijDoven komen ook weer terug in de website. Bijvoorbeeld de praatcolumn van Adri, alleen dit wordt iets anders; het wordt namelijk ook vertaald in gebarentaal. Natuurlijk krijgen we ook nieuwe dingen erbij. Wat dat zijn, dat kan je nog bekijken.

Als er nog vragen of opmerkingen zijn, of je wilt meedoen met de commissie, dan kan je altijd ons mailen. Kijk voor gegevens op de contactpagina. Graag tot ziens in de commissie.