clubhuis

Gezamenlijke kerkdienst tussen IC en GKV

Op zondagmorgen 25 september 2016 zal de gezamenlijke dienst tussen IC-Groningen en Gereformeerde kerk Vrijgemaakt gehouden worden in grote zaal van het Clubhuis voor Doven, Munnekeholm 2, Groningen.

Voorganger, de heer A.H. Hilbers uit Groningen gaat de dienst voor.

De dienst begint om 10.00 uur ’s morgens.

Er is na de dienst gelegenheid tot koffie/thee drinken.

bijbelkring-1

Bijbelkringen

De Bijbelkringen zijn bedoeld om samen te kijken en te luisteren naar de Bijbel.

Door de Bijbel leren we geloven. En maakt ons geloof ook sterker. En door dit SAMEN te doen, ontdek je altijd meer dan in je eentje. Juist ook de onderlinge gesprekken zijn goed en leerzaam. Zo kunnen we elkaar ook helpen.

Dus: KOM OOK!!!

Dit seizoen van het jaar 2016/2017 gaan we samen kijken naar het boekje JONA. Dat is een heel bekend verhaal. Maar ook een heel mooi verhaal. Vooral omdat blijkt hoe barmhartig de Heere is, voor ons!  Maar ook voor alle mensen om ons heen!!!. Het boekje JONA leert ons om een warm hart te hebben voor alle mensen.

Op maandagavonden 26 september en 31 oktober 2016 en 30 januari en 6 maart 2017 houden we de Bijbelkringen weer bij elkaar op locatie: Fonteinkerk, Eikenlaan 255, Groningen, om half acht, zaal open om zeven uur.         Ds. M. Visser uit Nunspeet leidt deze avonden.

Iedereen is welkom!!!!!