Morgen gewoon gezellig bijeenkomst in de grote zaal en dan pas om half 1 tot 2 uur een lezing door 2 vrouwen van de gemeente

Lezing gaat over  ‘Overheveling van awbz naar wmo’.

Dat is wel belangrijk dat jullie ook even weten. Want 2 vrouwen hebben al eerder in het clubhuis geweest. Daardoor willen ze weer bij jullie te zien en uithoren. Deze lezing begint om half 1 tot 2 uur. Eerder kunnen 2 vrouwen niet daardoor om half 1 beginnen.

Natuurlijk is de clubhuis bij de grote zaal om half tien open, gezellig van te maken. Ook hebben 5 winnaars: Adri Miedema, Annemieke Bakker, Elly Meijer, Jan van Haag en Hetty Betten goed geraden wie de finale van EK gewonnen heeft. Dus SPANJE! Er is maar een hoofdprijs: gratis uitstapje 2013 naar . ? Hopelijk dat de 5 deelnmers ook aanwezig komen.

Wie met de taxi gaat, moet de taxi om half twee opgehaald worden bij het clubhuis en niet om twee uur. Anders moet ik weer wachten tot half drie. Vorig week ook weer om half drie opgehaald. Jajaja ze heeft gevraagd om tussen half twee en twee uur, niet doen gewoon zeggen of afspraak om vóór half twee opgehaald worden.

Alvast een fijne dag!