Als je binnenkomt, wordt je verwelkomd door Engelse wachter (echte dove wachter, met hoge zwarte pet en rode jas met zwarte broek) en binnen helemaal op t Engels. Gastvrouwen waren typisch Engels gekleed en wel in ouderwetse stijl  met hoeden erbij.

    Op tafel lagen heerlijk geurende Engelse rozen verspreid en uiteraard was er High Tea aanwezig, met ouderwetse kopjes. Je kon 3 soorten thee proeven en er waren ook hapjes aanwezig . Zoals heerlijke taartjes, sandwich etc.  Je kon van al die lekkers proeven en smullen.
Er werd Engelse filmpjes gedraaid in omgetoverde Bios (bovenzaal), de grote klassieker zoals Mr. Bean en “Wordt U al geholpen?”. Verder werd er spelletjes gedaan, nl dammen met Engelse drop, Verliezen was hier niet erg want dan kon je de dropjes smullen!!!
Ook werd er workshop gegeven in BSL (Engelse gebarentaal). Daar werd er ijverig geoefend aan Engelse hand alfabet en wat Engelse gebaren.
Als laatste werd er spannend en wel wat gruwelijk verhaal verteld, een van de verhalen  uit het boek van Roald Dahl, een bekende Engelse schrijver.
Het was een gezellige middag, waarbij het miezerig en wat regenachtig weer hier eigenlijk ook bij paste.

Bea, Leonie,  Bottie,  Karin en Lotte