Ik ben bezig om te vragen over excursies 'museum Canadian'

en ‘Hooghoudt’. Jullie zien wel via onze website of bijeenkomst om te bekend maken.

‘St. Museum Canadian Allied Forces 1940-1945’ bij Beckerweg te Groningen

Ik ga deze week langs informeren over ‘St. Museum Canadian Allied Forces 1940-1945′ bij Beckerweg vlakbij Ulgersmaweg. Op website zie ik allemaal verschillende data’s voor afspraak. Het museum is geheel gelijkvloers en heeft een bescheiden zitgelegenheid met een koffie, thee en warme choco-voorziening. Tevens zijn er sanitaire voorzieningen, die ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk zijn.

Excursie ‘Hooghoudt’ Groningen
Ik heb ook gemaild naar kantoor ‘Hooghoudt, Hooghoudtstraat’. Ik zie ook in website van Hooghoudt, dat zijn allemaal verschillende informatie, rondje Hooghoudt, rondleiding hooghoudt enz. Daarom ga ik even voor zekerheid mailen naar de kantoor. Misschien moeten jullie wel bijbetalen. Even afwachten hoe het uitkomt. Wiij willen in september of oktober heen toe gaan.