Bijna vol oranje kleding in Holland House

watte Holland House is allang voorbij waar dan?

Natuurlijk in het clubhuis grote zaal. Ik wil leuk om te doen met Olympisch quiz voor die mensen. Iedereen vonden spannend om één van de drie antwoorden moet invullen

Sommige mensen keken wel af en toe bij Olympische show bij TV; niet aan gedacht; is dat zo!; potverdikke moeilijk om even te denken; och dat heb ik weer vergeten met kleuren voor vijf olympische ringen toch hebben de mensen wat geleerd op die morgen. Er zijn 7 groepen en hebben ze ook formulier bij zich en kijken naar beamer wat één van drie moet opschriijven met overleg met eigen groep. Bijv: Welke gouden medailles hebben Nederlandse ploeg in sporttaken? Antwoord: wielrennen, 2x zwemmen, windsurfen of zeilen mag ook, dameshockeyploeg en turnen. En verder met 15 vragen, daarna goed antwoord op schern gekeken.

De gouden olympische quiz is door groep 6 met 27 punten: Willy Stokla, Gezina Vellema, Ria Bijl, Roelie Blikman, Lita Bron en Bab vd Zee. Van harte gefeliciteerd! Het was heel gezellig onderling met allemaal discussie ja man en nee man antwoord, hahaha leuk om te zien.

Onze motto is: ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’!