Vele wandelaars vonden veel te klein bordje om te zien dus Pieter vertelde na wat er op staat ‘H.D. Guyot 1753 — 1828’


Afgelopen zondag 3 mei jl waren ongeveer 20 wandelaars vanuit Dovenclubhuis naar Haren (borstbeeld H.D. Guyot bewonderen). Georganiseerd door vrouwenclub H.D. Guyot Wienettha Zijlstra, dus komt wel meer foto’s plaatsen (zie aparte verhaal Moedige wandelaars enz, maar Pieter en anderen kunnen niet lezen met zo’n afstand van 6 meter af, daarom dappere Pieter voor jullie doen. Zo kleine koperen plaatje!

De volgende donderdag 14 mei dus Hemelvaarts-
dag weer dezelfde doen, zelf drinken en broodjes voor onderweg mee te nemen. Om 11 uur verzamelen bij het dovenclubhuis, tot ?? hangt ervan af van onze wandelaars. Daarna nemen we gewoon met de stadsbus vanuit Haren naar Hoofdstation of lopen terug naar dovenclubhuis.

(11-5-2015)  . . .  handtekeningsactie al meer dan 308  . . . 
 

(donderdag 24 juli 2013 Dit is opgenomen op website Dovenclubhuis)

Toevallig fietste ik met Roelof langs Rijksstraatweg op weg naar het dorp
hehehe wat zie ik daar!

Borstbeeld H.D. Guyot met naamplaatje erbij Eindelijk zeker, maar ben ik zelf niet tevreden! De afstand ongeveer 6 meter kan ik de naamplaatje niet lezen wat er opstaat, Roelof ook niet. Toen stapte ik over de heg en lekker dichterbij kijken naar naamplaatje van 50 cm afstand. Plotseling kwam mevrouw van het kantoor naar mij. Je mag niet over de heg lopen. Waarom niet? Ik zei: ‘Dat ik niet kan lezen wat er op staat’. Daarom wil ik even lezen en foto maken.

Dus toch ben ik niet tevreden. Ik heb liever duidelijk letters met cijfers onder de borstbeeld staan. Bedankt voor de aandacht!

Zo willen wij niet Zo willen wij uitzien !