55plus: Disc Golf baan … Stadspark

wo 16 augustus 2017:    Vooraf waren ik en Astrid al bij het restaurant Kinderboerderij en zagen wij al natte tafels en banken. Daarom ik al van te voren schoonmaak …

Vroeg in de morgen tegen 10 uur waren wij weer bij elkaar in Stadspark Kinderboerderij daarnaast groot veld voor Disc Golf baan. Eerst natuurlijk lekker koffie met appeltaart/slagroom, wauw. Totaal meedoen 4 mannen en 8 dames geweldig! Wij maken in 3 groepen dus bij elk groep 4 personen. Betekent al starten bij palen 1 t/m 12. Het is echt moeite om iets te ver lopen en moeten wij ook zoveel mogelijk ver gooien met met aantal keren. Wij begonnen om iets na kwart voor 11 tot ongeveer binnen kinderboerderij om kwart over 1. Ik vond dames Annemiek, Sjoukje en Astrid dapper om mee te doen. ‘Geen woorden maar daden’, zo is dat! Na eindelijk kwamen wij weer binnen en snel iets lunch en drinken. Jullie kunnen kijken naar diavoorstelling, hoef ik niet allemaal een lange verhaal vertellen. Anders val je in slaap! Kijkplezier!

De winnaars zijn al bekend: bij de derde plaats met Marieke, Sjoukje, Ginus en Auke totaal 349 punten. Het moet het minst als winnaar uitgeroepen! Toch allemaal dichterbij … bij 2de plaats: Roelof, Annemiek, Ria en Klaske totaal 326 en de eerste plaats: Jan K, Astrid, Wienettha en Arlette totaal 323 punten. Ze hebben verdiend en kregen ze namens de Leliesood55plus een frisse ijsjes! Denk even na … Meedoen is belangrijker dan winnen!