55plus: ‘Rusland’-dames heeft wereldcup …

wo 11 juli 2018:   Het was heel gezellige morgen bij WK-strafschoppen, zeker veel gelachen, … totaal 42 mensen aanwezig. Dus 8 landen bij elk land 4 personen. Twee groepen A en B, eerst voorronden en dan naar halve finale, dan winnaars naar finale Kroatie tegen Rusland met 2 – 3 en de verliezers gewoon weer op de plaats zitten na spannende wedstrijd. Wat ik zelf mooi om te zien zit ‘een slimme Stokla’ een schijnbeweging en toch schoot hij toch in doeltje. En ook Beenen … hij deed langs afstand om iets te trappen en helaas schoot hij zijn voetje in vloer (gelukkig geen kapote vloer) en de witte bal draaide heel langzaam mis. Wij hebben echt genoten! De wedstrijd begon om half elf tot half een! Goed voor hun bewegen met benen en trappen.

Ik vond de beste keepster van dit mini toernooi ‘Elly Meijer’. En goochelende Stokla (zelf drie doelpunten) net als Pelé!

En verder zie je ook foto’s voor vierdaags-wandelaars een verrassing kleine kado als herinnering een kopje met naam erop. Het verhaal over wandelen komt nog in facebook en website. Geschreven door Wienettha.

En nog verder fooipot moeten de mensen even raden voor half jaar: hoeveel zitten er in die pot? Wie dichtst bij bedrag is winnaar: Astrid Blaauw dus kreeg zij 2 munten voor drank.

En zo gingen wij tegen twee uur tevreden naar huis. Sommige mensen hebben al zweten van warme bovenzaal! Maar ja voetballen hoort er bij met vol spanning! Tot volgende keer!