Weer gezellig ontspanning onderdelen bezig

ondanks slecht weer kunnen wij heerlijk binnen Bruine Cafe

iets te doen zoals biljarten, sjoelen, kummi-kub, jokeren en klaverjassen. 

Totaal 49 mensen kwamen binnen in stampvol cafe.
Vorig keer hebben wij opname gemaakt bij afdeling rummi-kub en nu bij afdeling sjoelen. Daar kunnen de sjoelers zelf maar leuk te vertellen. Als je ziet, och wat weinig sjoelers, nee het is niet verplicht om te doen. Er waren ook paar afwezige sjoelers. Hopelijk komen ze weer in de partij. Volgende keer bij klaverjassen.

de uitslagen is binnen
 

Sommigen zeiden, dat hun niet kan vinden met uitslagen. Je moet kijken naar VER/COM via leliesoos aanklikken, daarna eerste open zie je uitslagen dat is hem!

opgave Reunie 225 jaar

Vanmorgen was Jelle Kamstra met ons helpen voor invoeren opgave Reunie Guyot 225 jaar. Het is wel gelukt. Maar wie nog niet opgeeft, kan je nog even langs komen bij clubhuis op wo 22 april tussen 10.45-11.30 uur komen.

rondleiding bij Sint Michielsgestel

Heb ik een goede nieuws, dat ik met Piet Borneman heb gemaild over rondleiding bij doveninstituut, jongenskapel, museum (nationaal doven centrum). Ja dat kan: vanmorgen hebben wij besloten met de commissie op vrijdag 18 september. Eerst gaan wij dagocht ‘Historisch langs de IJssel’ genieten. Dan gaan wij informeren met de bus, bijv. hoeveel dat kost heen en weer. Dus niet daar en daar , maar rechtstreeks naar St Michielgestel tegen middag gaan wij bewonderen. Oke

fijne paasdagen en beterschap

Verder wens ik namens de commissie een fijne paasdagen toe en vooral dat paar mensen nog in huis blijven zitten alvast beterschap, hopelijk gauw weer in onze nest zitten