Volleybalclub Grunners

Grunners heeft elke week een volleybaltraining bij Guyot VSO.

 

Tonie en Marga hebben Grunners opgericht, dus worden zij geïnterviewd over oprichting en wat Grunners precies inhoudt.
Wat is Grunners precies? In 2003 zijn we begonnen om samen met vrienden te gaan volleyballen. Toen zaten iedereen in een horende club, dus dacht wij waarom wij niet samen kunnen gaan volleyballen. Dus hebben we geprobeerd om een eigen club op te zetten. Dat ging toch niet goed, dus zijn we gewoon samen met vrienden doorgegaan met volleybaltraining. Dat ging door tot vorig jaar. Toen is The Volley bij ons aangesloten en gingen we samen door.
Wat is The Volley? Dat is ook een groep dove vrienden. Vorig jaar hebben we oefenwedstrijd tegen hun gespeeld als voorbereiding voor Arnhem. The Volley en wij hebben toen gezegd dat wij samen door wilden gaan met trainingen. Toen zijn we samen doorgegaan en is Grunners geboren.
Waar komt The Volley vandaan? Ook uit Groningen. The Volley had weinig leden, dus kwamen zij bij ons.
Dus jullie hebben nu meer leden? Ja. In onze club zitten oudere leden en in The Volley zitten jongeren, dus nu meer mix van jong & oud. Ik hoop dat er meer leden komen. Als je volleybal leuk vindt en mee wilt doen, ben je welkom!
Wanneer zijn er trainingen? Vandaag was de laatste keer. Nu is er zomerstop i.v.m. vakantie. Na de zomervakantie zal via de mail bekend worden gemaakt wanneer de trainingen weer beginnen.
Stel dat er iemand interesse heeft, hoe kan diegene contact opnemen met jullie? Dat kan via de mail: grunners2003@gmail.com. Facebook: Grunners.
Zijn jullie een club of een vereniging? Wij zijn nu een club, maar wij willen proberen om ons als vereniging in te schrijven.
Wanneer zou Grunners een vereniging worden? Wij hopen zo snel mogelijk, maar kunnen niet zeggen wanneer.. Als de aantal leden blijven, zoals het nu zo is, dan lukt het wel.
Bedankt voor de interview! Graag gedaan! Tot ziens, daag!