Verslag vrouwenclub

 Woensdag 2 februari heeft de vrouwenclub een leuke spelavond georganiseerd. Het was heel gezellig ondanks dat er weinig opkomst was. Er waren ongeveer 25 vrouwen aanwezig. Aan de lange tafel gingen we zitten. En het spel heet  “woorden rijgen”.

Woensdag 2 februari heeft de vrouwenclub een leuke spelavond georganiseerd. Het was heel gezellig ondanks dat er weinig opkomst was. Er waren ongeveer 25 vrouwen aanwezig. Voor we aan een lange tafel gingen zitten, heeft Suzan mededeling gegeven. Ook was er een klein kraampje aanwezig van Gerhard Bouwmeester. Hij heeft veel leuke dingen zelf gemaakt en probeert het te verkopen en het geld dat hij ontvangt gaat naar een mooi doel, namelijk een school in Zuid-Afrika. Men ging even kijken of kopen en na de tweede kop koffie gingen we een spel spelen. Daarom moest men aan de lange tafel zitten.En het spel heet “woorden rijgen”. Heleen Groen geeft eerst een uitleg hoe het spel werkt. Daarna gingen we echt spelen. Heleen is begonnen met het woord AAP en de volgende persoon moet dan een dier bedenken dat begint met de laatste letter van het woord AAP, dus met een P. Dat werd een PAARD, en dan de volgende moet beginnen met de laatste letter van het woord PAARD, dus een D. De volgende persoon zei DOLFIJN, en zo ging het maar door. Hieronder zie je dan een rij dieren van het eerste ronde.

AAP-PAARD-DOLFIJN-NIJLPAARD-DROMEDARIS-STIER-REE-EZEL-LEEUW-WOLF-FLAMINGO-OLIFANT-TIJGER-RAAF-FAZANT-TAPIR-RATELSLANG-GIRAF-FUUT-TIJGERHAAI-INKTVIS-SLAK-KIKKER..

Daarna gingen we heel gezellig weer verder met de tweede ronde.

AREND-DUIF-FRET-TORTELDUIF-FOREL-LUIPAARD-DOFFER-RUPS-SPIN-NACHTUIL-LAM-MUIS-SPREEUW-WASBEER-REIGER-RUND-DINGO-OTTER-RAM-MEEUW-WALVIS-SNOEK-KWARTAAL-LEGUANA-AAL-LIEVEHEERSBEESTJE-TEEK-KRAB-BIJ-IJSBEER-ROODBORSTJE-EEND.

Men was zo enthousiast, dat we besloten hebben om gewoon weer door te gaan. Dus de derde ronde zag er zo uit:

DAR-RENDIER-ROG-GEKKO-OKAPI-IBIS-SNEEUWUIL-LEPELAAR-RINGSLANG-GRUTTO-OLIFANT-TROG-GORILLA-ANACONDA-ADDER-REEBOK-KROKODIL-LUIS-STINKDIER-ROERDOMP-PALING-GEIT-TONIJN-NACHTEGAAL-LUIPAARD-DRAAK-KAMEEL-LYNX.

Toen was er zomaar de tijd om naar huis te gaan. We hebben toch echt wel genoten. Kijk maar naar de foto’s.

       Gezellige bijeenkomst                      De lange tafel                                  Kraampje

De volgende bijeekomst is dan op woensdag 2 maart en dan hebben we Algemene Jaar Vergadering (AJV).
Voor de corvee moet men naar de agenda kijken.