Uitstapje naar Bowlingcentrum Eelde

Vrijdag 27 mei een uitstapje naar Bowling “De Waterburcht” in Eelde.

Heleen Groen organiseert: Heleen was om half 6 al daar met 2 personen met mij meerijden. Ruim kwartier later kwamen meer mensen erbij. Deze waren te wachten buiten toch alvast naar binnen blijkbaar dat ik al binnen hihihi. Heleen vertelt alvast aan iedereen over een drankje niet gratis die hadden Akke aan iedereen per mail versturen.

Vrijdag 27 mei een uitstapje naar Bowling “De Waterburcht” in Eelde.
Heleen Groen organiseert: Heleen was om half 6 al daar met 2 personen met mij meerijden. Ruim kwartier later kwamen meer mensen erbij. Deze waren te wachten buiten toch alvast naar binnen blijkbaar dat ik al binnen hihihi.
Heleen vertelt alvast aan iedereen over een drankje niet gratis die hadden Akke aan iedereen per mail versturen. Sommigen wisten niet. Dan legt ik uit wat een reden is. Snappen ze wel En kan een munt kopen bij een receptie kost
€ 2,20. Als over is dan kan gerust teruggeven en krijgt geld terug zonder een probleem.
Ondertussen ook nog loten van baan 1 t/m 5 aan iedereen uit het zal pakken. Bij baan 1 is voor gehandicapt (rolstoel) waaronder een speciaal beugel die kan een bal gleden naar een baan.
Rond vlak voor 6 uur gaat Suzan heten aan iedereen welkom hier bij een bowling De Waterburcht. En Suzan vertelt over een Guyotfonds die Akke heeft sinds maart een brief versturt. Tot nu nog geen gehoor. Daar spijt me aan iedereen dat geen drankje gratis vanwege niet voldoende van een penningmeester. Maar ze kan niet beloven als later toch wat van Guyotfonds krijgt dan krijgen iedereen die opgeven van Bowling/Steengrill terug van € 10,–. Verder wensen ze aan iedereen veel plezier met bowling.
Heleen kijkt aan iedereen of het compleet is. Per baan is 6 personen behalve baan 1 is voor 5 personen. Marga en Gea kwamen iets later, maar toch wel mooi net begonnen van het eerste ronde.
Heleen helpt aan Ilonka om ondersteunen want Ilonka wilde niet van een beugel gebruiken. Jammer genoeg..Enkele minuten later toch Suzan zet gewoon neer voor Ilonka.. Blijkbaar nog beter dan eerder. Tiny ook gebruiken is wel handigTussendoor Heleen helpt een bal te halen en neerzetten op het beugel. Dan Ilonka of Tiny stuurt zelf aan juiste richting.
Aangezien dat iedereen heeft genoten een mooi op schema volgen. Na half uurtje later kijk ik aan iedere baan van hoeveel ronde nu is.Toch mooi na 5e ronde (allemaal hetzelfde schema) behalve kijk ik stiekem naar andere banen zoals baan 6 t/m (horende mensen) is al veeeeeeel vooruit bij 10 ronde. Scheelt echt veel verschil. Logisch dat iedereen kletsen wat en zo oooh ja is mijn beurt Toch niet erg hoor.
19.00 uur kwam een eigenaar zegt tegen mij dat mogen iedereen afmaken van het ronde. We zijn al bij 10e ronde. Ik vertel aan iedereen dat mag eind afronden.
Lopen we naar andere zaal. Ik informeer aan meneer wat er allemaal is dat en vegetarisch en zo. Dan vertel ik aan iedereen wat daar allemaal is.
Bij 1e rij van het tafel gaan naar toe om wat scheppen zoals soep, stokbrood met kruidenboter, vlees op schaal, rauwkosten, salade. Dan 2e rij dan 3e rij en laatste rij. Dan ik pas zelf hihihi Ik help Ilonka en Tiny om een schaal te dragen naar het tafel neerzetten. Iedereen eten en kletsen..
Ilonka had eerder gevraagt aan mij of ik zou regelen voor een taxi want die had al gereserveerd voor 21.00 uur en vindt best vroeg.. Beter uurtje later. Doe ik naar eigenaar om te bellen en goed geregeld. Terug naar Ilonka dat al geregeld is. Na uren later kijk ik naar mijn mobiel om hoe laat is het nu. Half negen.Denk ik aan Liesbeth die ook taxi terug, hoe laat???? Vraag ik aan haar en zij zegt om 9 uur.. Oei, oei, best vroeg, maar zij is tevreden met eten en genoeg. Denk ik aan uitslag Snel naar eigenaar toe om een papier van het uitslag. Die is al op tafel neergezet. Had ik niet gezien. Loop hij mee naar toe en geef aan mij. Ik puzzel en punten van 1e, 2e, etc.

Tot mijn verbaast dat Ilonka is echt hoogste punt en voor het eerst meegespeelt. Zij is echt erg blij en dankzij mij (ook voor Suzan die heeft wel lef om toch neerzetten) Ik ben echt soms te goed dat zij niet wil, maar tja. Rond 9 uur kwam een chauffeur van een taxi haalt Liesbeth op. Ong half 10 is iedereen genoeg gegeten en lekker ijsje.. Nu iedereen lekker koffie, thee te drinken. rond 10 uur gingen iedereen weg (langzamer verdwenen van het Bowling De Waterburcht weg). Tevreden naar huis met volle buik en genoten met bowling.

Groeten van Heleen Groen (bestuurslid van vrouwenclub)