Toneelvoorstelling en NL doet het.

TONEELVOORSTELLING

Op woensdag 14 maart a.s. organiseren Theater LENA en de werkgroep ‘doofvriendelijk Groningen’ een toneelstuk, getiteld ‘De ZACHTMOEDIGE’, een beroemde monoloog van Dostojevski. Hierbij is een gebarentolk aanwezig.


De voorstelling zal plaatsvinden in het INTheater, in het Usvapand aan de Munnekeholm 10 te Groningen. Aanvang 20.00 uur.

Na de voorstelling is er in het Clubhuis van de Stichting voor de Doven aan de Munnekeholm 4 de gelegenheid om na te praten en te borrelen.

Het verhaal van De Zachtmoedige is als volgt: een man vertelt over zijn huwelijk. Het is de dag waarop zijn vrouw is overleden. Als een detective bedenkt hij naar wat hen samen verbond. Zoekend naar zichzelf.

Een kaartje kost € 3,-. Ze zijn te reserveren via anjanutters@home.nl De kaarten kunt u voor het begin van de voorstelling ophalen.   

NL DOET:
Vrijwilligersdag:
Weten jullie dat Oranje fonds elk jaar geld geven voor de vrijwilligersdag, het is om samen met de vrijwilligers iets doen bij instelling, buurthuis, clubhuis etc. om te verven, opruimen enz.
Clubhuis doet het ook mee, zoals vorig jaar hebben we ook gedaan.
Dit jaar doen we het weer. Het valt op 17 maart van 9.00 tot 17.00 uur. Wie zijn de vrijwilligers, het kan zijn buren, familie, vrienden zijn, dus iedereen zijn welkom.
Wat gaan we doen dan doen? We gaan tuin doen o.a. omspitten, planten indoen en boom omzagen ivm ruimte maken en ook zolder staat er een paar rommel, die opgeruimd moet worden. Dan wordt de voorjaarsschoonmaak!
Welkom en wil je ook opgeven via dovenclubhuis@gmail.com ivm aantal lunch, dus de vrijwilligers krijgen dan een lunch.