Rondleiding Noordelijk Scheepvaartmuseum

Afgelopen woensdagmorgen 21 oktober jl hebben wij totaal

24 belangstellenden bij Noordelijk Scheepvaartmuseum in Brugstraat 4 te Groningen.

Eerst gingen wij in Bruine Cafe met heerlijk koffie met koek drinken.
Jajaja het was even lang geduurd voor kleine verslag maken voor jullie. Maar ik heb ook 21 kleine filmpjes van 3 minuten verzameld. Ik ook even leren hoe het werkt. Vol spanning kijk ik met kippevel dat ik zo gemaakt heb met monteren via iMovie. Daardoor heb ik steeds bijna elk dag een uurtje bijhouden. Ook niet vergeten mijn computer helemaal vernieuwd met programma’s.
Foto’s wel mooi op te plaatsen, maar film is ook nog mooier en levendig.

Maar goed kan ik kort vertellen: Ik had nooit gedacht met zo’n Noordelijk Scheepvaartmuseum wat allemaal precies zitten. Vier verdiepingen hoog dat kan je wel zien als je langs met fiets of auto bij Brugstraat kijk.
Wij hebben tolk meegenomen zonder gids vooraf wel iets te vertellen. Verder kan je mooi film ook iets donker ben ik geen professionale cameramannetje toch gelukt met mooi filmpje.

Jan Bos zijn vader heeft ook zelfgemaakte coaster boot, ook als kapitein, stuurman op die boot.
Henk en Ingrid Schothorst kunnen ook vertellen via mijn mobiel: Het was geweldig en perfect over Scheepvaartmuseum organiseren voor rondkijken. Er was daar een stuurhut Gebroeders Schothorst en Opa was reder. Daar zien wij ook motor en stoommachine was heel leuk om te zien hoe het werkt. Film van 3D over geschiedenis ‘Stad Groningen’ vooraf echt genoten.
Nogmaals zegt Henk Sch aan Auke en Roelof goed verzorgenn in Bruine Cafe en Scheepvaartmuseum.
Namens belangstellenden heel hartelijk bedankt!