Over oud en nieuw 2012-2013

hallo! Ik ga Jeroen Wever even interviewen over oud & nieuw. Ik ben benieuwd waarom.. Waarom ga je oud & nieuw organiseren?

MvM: hallo! Ik ga Jeroen Wever even interviewen over oud & nieuw. Ik ben benieuwd waarom.. Hoi Jeroen, waarom ga je oud & nieuw organiseren? JW: 2 maanden geleden ongeveer na het werk in het clubhuis gingen we gezellig biertje drinken met z’n allen. Iemand vroeg mij wat ik ga doen met oud & nieuw, ik wist het niet. Toen opperde iemand op om samen oud & nieuw party te organiseren. Dat vond ik een goed plan. Later ging ik met nog een paar mensen bij mij thuis gesprek voeren, thema bedenken. Dat werd jaren 80/90. Een leuke plan.. MvM: wat is het inhoud van het thema? JW: de naam zegt het al; jaren 80/90, ook herinneringen halen uit de oude tijd. MvM: kleding of.. ? JW: nou, meer sfeer, lichten en aankleding van de zaal. MvM: wanneer is het feest? JW: 31 december. MvM: waar? JW: dovenclubhuis, hier.. MvM: leuk!! welke leeftijd komen hierheen? Verschillend, maar ik denk dat er mensen van 16 en 16+ komen. MvM: wie zijn de organisators? JW: er zijn 2 hoofdorganisatirs: ik en Guus Bousema, maar er zijn nog een paar mensen die ons helpen, bijvoorbeeld Remco Wouda achter de bar, DJ/VJ Jeroen Belle. We hebben ook cocktailbar. Erik Drost gaat koken, Ridouan Afellah helpt ook mee achter de bar en misschien moet ik, als er veel mensen komen, meer mensen om hulp vragen. Ik weet 1 persoon al: Marcel Bathoorn, maar dat moeten we nog even kijken. MvM: je bent zeker druk bezig? Nog 1 week te gaan.. JW: ja druk bezig, maar we zijn al 2 maanden geleden begonnen met voorbereiden. Nu nog boodschappen.. Druk dus.. MvM: komen er veel mensen? JW: aanmeldingen bedoel je? MvM: ja, komt er dus veel mensen? JW: ik heb begrepen dat er momenteel meer dan 50 mensen komen. Het aantal loopt nog op. Ik ben wel benieuwd hoeveel mensen er totaal komen. MvM: wil je nog iets zeggen tegen de mensen die kijken? JW: ja.. Ik hoop dat er veel mensen komen. Wij gaan er een topavond van maken..! MvM: KOM!! Bedankt voor het interview. JW: graag gedaan!