NL DOET in het Dovenclubhuis

Op 17 maart was het de Nationale Vrijwilligersdag, duizenden vrijwilligers in Nederland gaan bij stichtingen en instellingen langs om een goede daad te doen. Ook het Dovenclubhuis opende haar deuren voor horende en dove vrijwilligers!

Hallo!

Vandaag is het 17 maart, de nationale vrijwilligersdag van NL DOET, onder het Oranje Fonds. Ook het Clubhuis doet mee, we hebben 500 euro gekregen. Hiervoor hebben we bloemen, verf, enz. gekocht. Veel vrijwilligers zijn komen opdagen! 12 horende en 8 dove vrijwilligers.

Er is een hele waslijst aan taken: schoonmaken, schuren, lakken, lunch maken, de tuin omspitten, opruimen, en nog veel meer. Vanmiddag gaan we door!

Ja! Ik heb de ramen gewassen!

Waarom doet u mee met de vrijwilligersdag en wat vindt u van het Clubhuis?
Het CDA doet iedere jaar mee en we hebben dit jaar voor het dovenclubhuis gekozen. Ik ben verder onder de indruk van het pand. We hebben een rondleiding gekregen, erg interessant.

Ik vind het leuk om twee groepen mensen samen te zien. Te kijken hoe we met elkaar samenwerken. Dat vind ik gezellig. Ik heb compost in de tuin gelegd en nieuwe bloemen geplant. Mooi!

Ik ben lid van het CDA en ze hebben mij gevraagd om te komen en dat doe ik dus graag. Ik was ook nieuwsgierig. Het pand is erg mooi en we hebben mooie bloemetjes!