Nieuwjaarsreceptie

Op 7 januari organiseerde het Clubhuis een nieuwjaarsreceptie voor alle aangesloten verenigingen, commissies en de vrijwilligers die zich ontzettend hebben ingezet in 2010! We kregen van Smakgroep heerlijke kaasfondue met een frisse fruitsalade als toetje en Albert gaf een nieuwjaarstoespraak.

 
Ik zie dat er veel mensen aanwezig zijn, vandaag is het 7 januari en er is een nieuwjaarsreceptie door het Clubhuis voor alle verenigingen, commissies en de vrijwilligers. Ze eten lekker kaasfondue met z’n allen.
Er werd ook een toespraak gehouden door de voorzitter van het clubhuis, Albert Wijbenga. Mocht je de toespraak graag willen bekijken, dan kan je het ergens op de website downloaden.
’s Avonds is de nieuwjaarsreceptie open voor iedereen.

We interviewen een paar mensen over het Clubhuis en hun voornemens voor de komende tijd:
Mevrouw Kaauw:
Ik ga altijd naar de leliesoos 55+ en op donderdag naar de naaiclub, dat vind ik leuk.
Vroeger kwam ik vaak, maar nu is het wat minder door het weer met de gladheid. Daardoor durf ik niet zo goed te fietsen. Als het droog is, kom ik wel. Vooral kom ik overdag, ’s avonds durf ik niet in het donker, er kunnen rare dingen gebeuren.

Meneer Kaauw:
Het lijkt ons leuk om een cursus te volgen in photoshop, montage van foto en film, powerpoint te maken en leren. Ik wil ook graag meer aandacht geven aan de natuur en daarover praten. Daar word ik gewoon zo heerlijk gelukkig van.

Mevrouw Bouma:
Mijn voornemen is een computerclub voor ouderen, waarbij ze Word, Excel, PowerPoint kunnen leren en een digitale fotoalbum kunnen maken.

Mevrouw Kruyer:
Ik kan positieve dingen zeggen over het Clubhuis, maar er zijn ook negatieve dingen, vooral ’s avonds durf ik niet zo goed naar buiten. Bij het oude clubhuis was er vlakbij een parkeerplaats, dus kon ik altijd met iemand lopen. Dan vind ik het minder eng, dat is wel jammer. Ik kom graag overdag bij Leliesoos 55+.

Meneer Beenen:
Ik zou het leuk vinden als andere stichtingen in Nederland, bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht op bezoek komen in Groningen. Bijvoorbeeld 1 keer per jaar.

Meneer Wouda:
Ik denk dat er in de toekomst meer doven komen, dat wil ik heel graag!