Nieuwjaarsbijeenkomst bij De Leliesoos

Vorig week woensdag 11 januari 2012 hebben wij een nieuwjaarsbijeenkomst in het grote zaal van het clubhuis. Geen sneeuw gezien nog steeds niet . wie weet Witte Pasen


Tegen half elf sprak Auke iedereen beste wensen en gezond 2012 toegewenst. Ook vertelde hij over een stukje over Nieuwjaarsreceptie van het clubhuis. Het is positief en gezond voor het clubhuis. Daarmee kunnen wij gewoon doorgaan met werk. De voorzitter van het clubhuis wat hij overpraat, kan je ergens bij home clubhuis lezen. Misschien nog niet klaar! Dat moet je zelf even kijken, oke! Ik heb ook verteld wat wij dit jaar gaan doen. Dit jaar betalen jullie gewoon 10 euro per jaar. Het is maar 20 eurocent per week of 1 euro per maand in 10 maanden en 2 maanden dan gratis. Over programma goed kijken naar website via ver/com leliesoos-programma. De mensen die niet met computer hebben. Die krijgt van mij een uitprinten van de programma.

En dan prijzenuitreiking van de verschillende activiteiten zoals bij Biljarten groep A: Anjo Ruben, groep B: Jan Kamstra. Jan Kamstra gaat samen met Piet Bouma naar groep A en van groep A: Jan Bos en Arie Oosterhuis gaan naar groep B. Scrabble heel weinig gespeeld: Bij dames wint Grietje Bouma en bij heren: Henk Bakker. Rummi-kub wint Roelie Blikman. Sjoelen bij heren: Wibo Kremer en bij dames Annemiek Bakker. Er is een klein verandering gekomen bij sjoelen. Die hebben 26 sjoelers, dan gaan we dit jaar in 2 groepen. Dus groep A en groep B.
Allemaal gefeliciteerd en iedereen van de winnaars krijgen van de Leliesoos een fles wijn! Iedereen krijgen een gratis bon wat je wil drinken. Zeker ook lekker advocaat met slagroom, worstjes, Vegter-rolletjes met slagroom, boll met vruchtensap/alweer slagroom!
De volgende bijeenkomst voor activiteiten valt op woensdagmorgen 25 januari 2012 in Bruine Cafe. Misschien komt er nieuw spel erbij, dan is de klaverjassen!