Massagepraktijk

Interview met Marian-José Valk en zij heeft de praktijk Chong Mai als Masseur bij het gebouw clubhuis. (met tolk Andries van der Meulen)


Marian-José werkt sinds 1 jaar bij het clubhuis, maar werkt al tussen 12 a 13 jaar. Zij geeft verschillende soorten massage, waaronder ook een bekende massage wat iedereen kent, maar zij geeft ook massage bijv. shiatsu (bron Wikipedia: de duimen, handpalmen, en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Shiatsu wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash).
Verschillende massage mogelijkheden, het betekent dat zij eerst gesprek voeren met een klant wat zijn/haar wens en wat bij haar/hem past.
De klanten kunnen ook zomaar voor ontspannend langs komen, maar er komen meeste mensen met de klachten en uiteindelijk komen ze voor fijne massage. Klanten komen ook voor migraine, nekklacht of rugpijn.
Zorgverzekering wordt vergoeding, als je aanvullingspakket hebt en wat mooi is het valt niet onder eigen bijdrage. En je hoeft het ook verwijs van huisarts hebben.
Marian-José wil iets zeggen dat jullie het filmpje gezien hebben en dus jullie mogen afspraak maken met haar om kennismaken met kop thee of langs te komen voor het gesprek. Als je een keer langs komen dan voel je zeker fijn.
Bea bedankt haar voor het interview en wens de kijkers ook om website te kijken en maak gewoon afspraak met Marian-José. Gewoon doen en durft te doen.