Leerzame lezing en oranjebingo

Matthijs gaf ons een korte toelichting welke voordelen internet nog meer heeft voor mensen bij het dagelijkse leven. Stofzuigen hebben jullie hekel aan ,,, dan kun je in toekomst automatisch stofzuigrobot nemen, beeldhorloge enz. verder een uitbundig oranjemorgen . 

Ole ole Holland hoe heerlijk sfeer in de grote zaal van het clubhuis

Afgelopen woensdagmorgen 13 juni jl. hebben wij vooraf al beetje in de grote zaal gevierd. Dat staat niet op de agenda over Oranjebingo. Een dag van te voren had ik een klik in mijn hoofd nou wat doen wij daarna een lezing de lamp brandt in mijn hoofd net als Willy Wortel. Dan doen we ook gedeeltelijk Oranjemorgen. Dan zien jullie vanzelf bij diavoorstelling hoe gezellig sfeer in de grote zaal. Wij hebben twee lange tafels klaar gemaakt, dat betekent dat wij gaan samen zitten gezellig toch! Echt vreemd zag ik aan de linkerkant allemaal oranjefans en de rechterkant half om half soort duitse fans. Hihihihi! Maar goed dat was even plotseling mijn idee gekomen . toch waren wij echt samen sfeer en juichen voor natuurlijk Holland.
Na de lezing gingen wij verder bijv. blind-toto, wie gaat naar finale!, wie gaat per groep B twee landen over naar kwartfinale en iedereen een kleine ronde witte papier en die moet je zelf jou naam invullen en wie is de winnaar EK 2012! . Nou nou nou ik heb die ronde witte papieren zelf gekeken De eerste meeste stemmen is door Rusland 20, Holland 11, Duitsland 8, Spanje 5, Kroatie 2, Denemarken 2, Engeland 1,Griekenland 1, Portugal 1, Polen 1 en Griekenland 1. Totaal 51 aanwezigen Dan wach ik op de winnaar (natuurlijk over 1 maand als bekend)  bijv. Spanje als winnaar dan moeten die 5 mensen op de podium komen en gaan wij loten wie als persoon winnaar, dan krijgt hij of zij gratis uitstapje!