interview met Beheerder

 Wat is je naam en je naamgebaar?

• Mijn naam is Anja de Wilt en het naamgebaar is.. kijk zelf maar naar het filmpje.

– Waar woon je?
• Ik woon in Appingedam sinds vorig jaar september en woon in een heel klein huis, maar zit in het centrum van Appingedam!
 – Bea: ik zie dat je gebaren geleerd hebt, waar heb je dan geleerd?
• Ik heb thuis Nederlands met Gebaren geleerd en is sinds februari afgerond. Nu jl. Maart volg ik Nederlands Gebarentaal bij het clubhuis, het is heel anders, maar ik moet eerlijk zeggen dat het heel leuk is!

  -Hoe ben je tot idee gekomen om als beheercoördinator te worden en waarom?
• Ik zag via website van het clubhuis en ook omdat ik net Nederlands met Gebaren cursus heb, daar ben aan het zoeken toen zag ik de vacature en heb ook snel gesolliciteerd. Met groot blijdschap ben ik aangenomen.
  -Je wilt het graag, maar waarom wil je het eigenlijk?
• Vroeger heb ik een hele ander werk en ben naar ander werk aan het zoeken en ik wil niet fulltime werken en wil ook graag iets leuk en wat meer plezier krijgt in het werk zelf en in mensen omgaan.
Nu bij het clubhuis voor doven, ook omdat ik slechthorend ben en ik wil ook graag Nederlands Gebarentaal leren. Deze baan past wel bij mij en ik mag iets regelen voor het beheerteam. Dat is echt leuk!
  -Wat is je eerste ervaring toen je in het clubhuis binnenkwam?
• In begin zie ik het wel wat allemaal komt en toen ik binnen kwam was wel ff wennen, maar is het al meteen leuk en goed gesprek. Clubhuis heeft ook een goed tolk geregeld.
  -Wat is je wens in de toekomst?
• Allereerst is meer goed leren kennen binnen het clubhuis en binnen het team.
Er is ook aantal punten, die komende tijd nog moeten gebeuren, dat hoop ik dat alle punten behandelen en bereiken worden.
  -Bea wenst Anja heel veel succes en plezierige werk toe. Anja vindt met plezierig werk heel belangrijk.