Geslaagde paasbrunch in het clubhuis

Het was zeer gezellige paasbrunch in de grote zaal van het clubhuis. Zeker keken de mensen wat wij gaan eten. Ook paar dames waren present in het keuken om iets klaar te maken.


Foto’s gemaakt door Jan Bos

Foto’s gemaakt door Henk Kaauw

Paasbrunch
Een dag eerder hebben ik en Roelof boodschappen gedaan bij Albert Heijn, wat wij allemaal nodig hebben. En gingen wij In de vroege morgen gingen wij om 8 uur al in het grote zaal om iets klaar te maken voor tafels en stoelen dus beetje veranderen. De keukenprinsessen werkten hard om iets leuks van te maken met paasbrunch. Natuurlijk ook welbekende soepmaker een heerlijk kippensoep.
Tegen half elf sprak ik even over paar mensen ziek, bijdrage 10 euro per jaar graag eind april betalen zoals wij afgesproken hebben. En de heer Hofstee gaat binnenkort verhuizen naar Hamerikheem (aanleuningwoning). Over reizen praten wij volgende maand, hoe en wat dus.
Er is nog een leuke spel, dus eiertikker. Iedereen hebben gekookte eieren bij zich. Dan moeten ze elkaar even aantikken, wie de kapote ei heeft, is verloren en winaar naar de volgende ronde dus op podium toe staan. Weer tegen elkaar. Uit eindelijk hebben wij drie overgeblevene (2 hanen en 1 kip) dat was Renzo Groen, Willy Stokla en Rein Stokla. De winaar van het jaar 2012 is de heer Rein Stokla. En kreeg hij een doos met 6 eieren (aangeboden van de eierboer).
Daarna gingen wij om kwart over 11 heerlijk paasbrunch eten. Daar stonden vol lekkers op grote tafel, dus zelfbediening. Het was heerlijk gesmaakt, dat ik niet kan overzeggen. Alles is perfect. En iedereen aten mee voor de paasbrunch. Volgend jaar gaan wij weer doen.

Demonstratie spiegelhandschoenen
Tegen kwart over 1 hebben wij een demonstratie over de spiegelhandschoen. Natuurlijk zijn jullie benieuwd naar die spiegelhandschoen. Eerst keken wij naar via beamer over spiegelhandschoen. Na het gesprek mochten wij een proefhandschoenen nemen hoe je zelf voel. Ook met verschillende maten bijvoorbeeld. Ongeveer acht mensen hebben al betaald, dan wordt er spiegelhandschoenen opgestuurd.
Tegen half drie gingen wij alles opgeruimd, schoonmaken en geveegd, dan zijn ze allemaal tevreden weer naar huis.