Geslaagde kerstmaaltijd bij Bernlef-restaurant

Tegen na half 1 kwamen er toch te vroeg binnen in de hal van Bernlef. Het is echt bedoelingom rustig 1 uur binnen dan pas

om half 2 borrel te nemen. Dan pas om 2 uur heerlijk echte ouderwetse Hollandse kerstmaaltijd .

Tegen voor twee uur sprak ik even voor een kleine mededeling, dat Gerhard Bouwmeester overleden is en ook Grietje de Boer-Kikkert. Dan namen wij één minuut in gedachten voor hun.
Het was totaal 75 aanwezigen en 12 niet aanwezigen. Eigenlijk een nieuw record het gaat niet om maar samen uit, samen gezellig naar Bernle-restaurant, ja gezellig! Dat is de voornaamste! Dat wij heel fijne jaar 2014 hebben genoten. Het wordt gefluisterd, dat ze heel lekker vonden. Perfect en willen ze ook volgend jaar weer doen. Maar ja het jaar 2015 is nog niet dan moeten wij in september overpraten. Clubhuis-restaurant, Chinees-restaurant op andere plaats, Bernlef-restaurant, enz. Denken jullie rustig maar over!
Wat ik wel verrast, dat Henny vd Veen hier stond te praten Ik kwam naast haar. Jajajaja Hij doet alles wat jullie wensen. En ook alles goed voorbereiden voor jullie. Zij wou namens de aanwezigen bedanken aan mij. Zij overhandigde een mooi kerstkaart vol handtekeningen en waardebon. Ik ben even sprakeloos en zei ik dat ik ook danken aan de medewerkers. Roelof is mijn assitent (soort invaller als ik niet kan). Iedereen nogmaals bedanken. En niet vergeten volgend jaar gaan wij weer doen, wat jullie wensen moet komen in het jaar 2015. Daar praten wij even misschien op woensdag 14 januari Bowling gaan gewoon door en wel 3 keer spelen, fietsen, uitgaan, uitstapje, excursie noem maar wat op!
Verder kun je kijken naar diavoorstelling, dan hoef ik niet allemaal te vertellen. Visuele kijken is ook goed en begrijpen!

Ik wens namens de commissie van Leliesoos 55PLUS
de lezers fijne kerstdagen en gezond 2015!