Gehaktdag op woensdag toch he

Voor de eerste keer op proef alleen in Bruine Cafe met verrukkelijk gehakt, dank aan Popke Stabler voor aankoop. Hij heeft 8 gehaktballen meegenomen van bekende slager .

Dus heb ik aan iedereen gevraagd, dat wij bij de vierde week van de maand gehakt kan krijgen. Iedereen positief dan doen we. Maar 8 gehaktballen is beetje weining voor 40 personen aanwezig hihihi! Dat is maar een proefje en is idee gekomen. Gewoon de helft gehakt kost maar 0,75 eurocent met mosterd zeker! Dan hebben wij 16 halve gehaktballen. Binnen paar minuten is al geboekt. Dus bekende kok Luining samen met Dicky Stabler gaat voor ons doen met braden. Heerlijk gesmaakt kipgehakt! Tok tok tok
Volgende maand in de vierde week haalt Popke 24 gehaktballen op. Dan verkoop ik per gehakt voor 1,50 euro, zeker spotgoedkoop.

Totaal 40 mensen waren aanwezig, met lekker ontspannen morgen. Helas geen jokeren en scrabble wedstrijd paar mensen zijn met vakantie dus! Wel sjoelen en biljarten doorspelen. Gelukkig geen tropisch dag (zon en af en toe stortbuitje) in Bruine Cafe maar goed gewoon doen om naar clubhuis gaan. Als de mensen met vakantie gaan is prima en de rest geen vakantie kunnen altijd in clubhuis bij tweede en vierde week open De deur staat open voor jullie jongens en meisjes!