Finales van verschillende onderdelen en uitslagen

Het is laatste herfstweer november van het jaar en straks weer winterdagen december met vol spanning met glad, motsneeuw, hagel, schaatsen, kouwe weer enz.

Heel vroeg in de morgen was semi-prof Richard Toiscuta al binnen in het Bruine cafe om iets soort warming-up van biljarten. Totaal kwamen er 49 personen binnen met vol spanning. Blijven wij in groep A of groep B. Zal ik moeten winnen als eerste prijs van verschillende onderdelen zoals bij biljarten, rummikub, jokeren, sjoelen en klaverjassen.
Maar onze motto is:

Meedoen is belangrijker dan winnen!

Er is maar één jarig aanwezig, dan is Renzo Groen. Hij kwam met schoondochter Heleen als begeleidster binnen de bruine cafe. Hij trakteerde lekkere cakes voor iedereen. In de leeszaal hebben wij gejuicht voor hem. Hij is 88 jaar geworden. Hij komt als hij zin heb in bruine cafe om mee te doen met sjoelen. Ik moet zeggen een grote compliment voor Heleen en Jan Groen. Ze gaan voor snipperdag doen voor Renzo. Bij de vierde week van de maand verzorgt hij of zij naar het clubhuis om zijn vader te genieten in het clubhuis. Heleen heeft foto’s gemaakt voor ons. Bedankt Heleen!

Andere kant ook voor Chris Roelfes bij tweede en vierde week vaak naar Groningen bij het clubhuis bijwonen voor Marinus vd Heide. Het gaat voor hem.

De uitslagen van verschillende onderdelen zijn al bekend:
Biij biljarten heel spannende finale tussen Albert Kruyer en Richard Toiscuta uiteindelijk is Albert Kruyer als winnaar van het jaar 2014. Bij biljarten van 1 t/m 10 blijven in groep A en de rest groep B.
Biij klaverjassen groot verrassing wint Ina Oosterhuis met sterke klaverjassers Stokla, Diever en Luining, Maar ja dat is maar een spel en ook hangt af van de kaarten.
Bij jokeren ook verrast winnaar door Henny vd Veen, bij rummi-kub blijft de sterkste Gezina Velema en bij sjoelen winnaar Henk Bakker. De sterkste persoon is Wibo Kremer, dit jaar wil hij naar jokeren. En bij dames ook zeer verrast als winnaar Ingrid Etten. Sterkste sjoelsters waren Geeske v Kooten en Dicky Stabler. Wie weet volgend jaar best doen.
Namens de Leliesoos wil ik alle spelers van verschillende onderdelen bedanken voor de sportieve wedstrijden. Lekker bewegen blijven en gedachten wisselen!
 

  biljarten   jokeren

  1

Kruyer, Albert

  1

Veen, Henny vd

  2 Toiscuta, Richard   2 Veer, Roely vd
  3 Boerema, Jopie   3 Bakker, Annemieke
  4 Stabler, Poppe   4 Jansen, Riekus
  5 Bos, Jan   5 Kremer, Wibo
  6 Ruben, Anjo   6 Etten, Jacob
  7 Kuitert, Auke   7 Blom, Klaas
  8 Betten, Henk   8 Bouma, Clara
  9 Kamstra, Jan   9 Buzeman, Zwanie
10 Kaauw, Henk    
11 Haag, Jan v   rummi-kub
12 Veen, Pieter vd

  1

Velema, Gezina

13 Jager, Gerrit   2 Zee, Bab vd
14 Oosterhuis, Arie   3 Bouwmeester, Gerhard
15 Schothorst, Henk   4 Blikman, Roelie
16 Bouma, Piet   5 Weis, Geeske
17 Bouwmeester, Gerrit-Jan   6 Bijl, Rika
18 Heide, Marius vd   7 Betten, Hetty
19 Raghoebar, Frans   8 Hofstee, Jan
      9 Schmidt, Bert
  sjoelen    

  1

Bakker, Henk (heren)

  klaverjassen
  2 Beenen, Piet

  1

Oosterhuis, Ina

  3 Werf, Daan vd   2 Diever, Hennie
  4 Groen, Renzo   3 Luining, Ginus
      4 Stokla, Rein

  1

Etten, Ingrid (dames)

   
  2 Stabler, Dicky   bowling
  3 Kooten, Geesje v   2e ronde op wo 5 november