Eerste onderlinge competitie van het jaar 2012

Eerste competitie is binnen en ook zeker uitslagen al bekend . dan kan je via ver/com aanklikken. Dan lees je vanzelf verder hoe je zelf zit.

Ja, de onderlinge competitie bestaat uit biljarten in twee groepen A en B, scrabble, rummi-kub en sjoelen nu in twee groepen A en B. Er zijn 8 klaverjassers opgegeven. Dus hebben wij voor de eerste keer klaverjassen (3 x 12 ronden) gespeeld, doch denk ik (Piet Bouma) de volgende keer op 22 februari beter 3 x 8 ronden spelen, zodat wij mooi op tijd voor 12 uur kunnen afsluiten. Nou weer gezellig erbij. Meedoen is belangrijker dan winnen! Bij scrabble is ook weinig gespeeld als er 3 maanden niet gespeeld wordt, dan gaan wij vervallen. Misschien komen er wel weer als maar trouwe scrabblers aanwezig zitten. En de foto’s van Piet Beenen zijn nog niet binnen. Ik hoop deze week of volgende week binnen ga ik plaatsen voor diavoorstelling!

De volgende bijeenkomst valt op woensdag 8 februari 2012, dan wordt er weer gezellig sjalen-carnaval met bingo. Dus iedereen die kan komen verzoek zelf sjalen mee te nemen, dan aan de organisatie inleveren. Alaaf alaaf alaaf!