Eerste bowlingcompetitie 55plus vh jaar

Echte sfeervolle bowlers in bekende bowlingcentrum

Groningen in de vroege morgen. Er waren 19 bowlers, 1 niet opgekomen en 2 belangstellenden als koffiedrinkers. Al in vroege morgen om 10 uur

Ik kreeg zelf kippevel van voor de eerste keer ‘YouTube’-programma geplaatst op website.
Het is precies dezelfde manier bij foto’s naar diavoorstelling geplaatst. Ik heb liever levende filmpjes plaatsen, dan is weer mooi anders. Die filmpje is gemaakt door Roelof Meijer via Iphone natuurlijk moet ook even wennen. Daarna stuurt Roelof die filmpje naar mij en dan ga ik even kijken naar YouTube programma. Weer  uitproberen. Ik ga gewoon door met filmpjes bij de volgende programma van Leliesoos 55plus!
Ik hoef geen verslag maken, dan kan je zelf mooi filmpje kijken. Ik weet dat de dove mensen graag visueel kijken, maar het moet wel beetje verhaaltje bij voor horende lezers misschien, daardoor! De uitslagen kan je vinden bij VER/COM via Leliesoos.

Dus in drie groepen: Dames, heren en speciaal hulpmiddel. Hulpmiddel? Dat is goede vraag. Sommige bowlers kunnen niet met zware balletje gooien, daardoor een hulpmiddel erbij. Je pakt de bal en zet de bal neer op rijtje en stuur je even of er goed zit. Links of rechts schuin en of rechtdoor gooien en dan rolt de bal naar 10 pinten. Dat is toch geweldig! Zo simpel is dat!