Digitaal Foto Workshop

Hallo! Dit is docent van workshop digifoto. Ik ben benieuwd waarom hij hier is etc. 

Wie ben je? Ik ben Huib Schipper. Hoe ben je in contact gekomen met het clubhuis? Eigenlijk ben ik een paar jaar geleden begonnen met lessen geven voor horenden, maar ook voor doven. Ik ben zelf getrouwd met een dove vrouw. Voor mij is het niet moeilijk om gebaren te maken. Ik kon al gebaren voordat ik haar leerde kennen. – Zij is een deelneemster van de cursus. Ik ben benieuwd wat je van de cursus vindt? Ik vind het heel interessant. Ik heb thuis een camera, maar ik wist niet hoe het werkte. Dus heb ik hier ook veel geleerd. En er is gebarentaalvaardig persoon aanwezig, geweldig. Dus de instructeur is doof? Ik denk het wel.. Hij kan gebarentaal. Wat heb je allemaal geleerd? Ik heb geleerd wat diagram is, tijdsluiting, ISO, wazig achtergrond en scherpe voorgrond  en hoeveel licht je kunt meepakken etc. Heb jij zelf een grote camera? Ja, maar zonder spiegelreflex. Waarom volg je deze cursus? Omdat ik wel de camera heb, maar ik snapte niet hoe het werkt. Dus ik gebruikte een gewone camera, maar eigenlijk is het zonde van die dure camera. Dus kom ik hier, zodat ik de camera meer prettig kan gebruiken. – Goede communicatie is de eerste voorwaarde. Dovenclubs vroeg mij of ik ook les kon geven bij hun en dat vond ik prima. Dat was in Rotterdam, Dordrecht en Utrecht. Vandaag is het hier in Groningen.