Derde onderlinge competitie is binnen heel spannend!

Op woensdag 28 maart hebben wij heel gezellig onderling

in de Bruine Cafe. Bijna iedereen deden meedoen
met verschillende onderdelen.

 

Eindelijk diavoorstelling-programma geplaatst. Dat komt door bestand-archief van Picasa vol van 1000 MB in het jaar 2011. Dus heb ik nu deel 2 nieuw archief geplaatst. Maar goed Er waren 43 mensen aanwezig. Gelukkig prachtig weer en bij de volgende dag heel koud en hard wind. Eindelijk Wibo Kremer is weer in partij. Hij is ook verhuisd van Loppersum naar Groningen. Ook fam. Groen van Groningen naar Haren verhuisd. Van beiden veel geluk en geniet met nieuw woning!

Ook gingen ik en Roelof opnieuw bezoek bij Jan Hofstee. Wij zien hem heel flink en doordouwer. Oefenen, oefenen maar ook veel praatjes uit de lucht. Hij kan vertellen, dat de doktoren niet veel wisten. Gelukkig bij hem altijd oplossing met dingen.
Daarna heb ik ook aan iedereen verteld, dat wij 50 mensen al opgegeven met uitstapje gaan. En paar mensen waren vorige keer niet aanwezig. Vertellen over paasbrunch dat wij a.s. woensdagmorgen 11 april om 11 uur paasbrunch gaan eten. Dat kost per persoon 5 euro. Daarna om 13.15 uur een demonstratie over ‘Looky’. Dan kijk je ergens in website van Leliesoos.