De vijde ronde is al gespeeld en de standen ook

Het is alweer gezellig in het Bruine Cafe tijdens de Leliesoos activiteiten, o.a. klaverjassen, biljarten, rummi-kub en sjoelen.

De topspeler Wibo Kremer is niet aanwezig, Hennie Kroezen is nu aan de top! Zij speelde ook sterk met sjoelen samen met Hennie Weening uit Poffertje. Maar toch hebben maar 5 spelers gespeeld. Misschien sommige mensen vakantie of afspraak. Dan moeten ze maar zelf weten.

 

 

Ook bij klaverjassen hebben wij maar 5 kaartenspelers. Dus op de beurt 1 persoon als staand. De wedstrijd blijft gewoon door De rekenkundige Bouma is met vakantie dus dan bewaar ik de uitslagen wel. Oke!

 

Bij biljarten groep A blijft spannend dichterbij bij de top. Alleen Toiscuta kijkt wel rustig en stap voor stap klimt hij naar boven. En bij groep B heeft 2 toppers weggebleven, echt jammer, maar goed de rest gewoon door biljarten

Och daar hebben wij complete 8 spelers meegedaan. De sterkste persoon is Rika Bijl met goed geheugen gaat langzamerhand naar boven. Want Gezina Veleman heeft 73 punten op zesde plaats en Rika Bijl met 5 punten in 3 wedstrijden. Gezina blijft even op de top. Maar goed ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’. Zo is dat! Dan kunnen iedereen even kijken naar de uitslagen met verschillende onderdelen.