Binnenkort paar activiteiten voor de Leliesoos

De mensen van de Leliesoos willen toch weten en voor

zekerheid voor de agenda plaatsen, o.a.: fietsen, wandelen
door Hunzeloop vanuit de krant en gezellig uitgaan naar Ameland

Wandelen door de Hunze
op za 15 september voor verschillende kilometer

De idee is gekomen door Jan Bos, dus wat op flapover staat, de 12 wandelaars van de Leliesoos willen van 10 en 15 kilometer wandelen door de Hunze. Maar Jan heeft de krant gezocht, of wij leuk om mee te doen gaan.

Op 15 september 2012 vindt de tweede editie van de Hunzeloop plaats. Het wordt weer een actieve dag voor iedereen. Wandel of nordic walk mee. Er zijn afstanden voor beginners en gevorderden en speciale routes voor deelnemers met een rollator, rolstoel of scootmobiel. Ook voor mensen die niet meewandelen is er genoeg te beleven met onder meer een braderie en kinderactiviteiten.

We kunnen in de komende weken weer overleg hoe, wat en hoe laat gaan wij verzamelen, oke!

———————————–

Gezellig uitgaan naar eiland Ameland
op wo 19 september

Och al 28 mensen willen varen naar Ameland om frisse lucht vanuit zee happen zeker he! Maar goed hoe, wat, met trein of auto, hoe laat gaan we wel in de komende maand overleggen. Zeker met de auto net als vorig jaar naar Schiermonnikoog. Iedereen moeten zelf weten met fietsen of wandelen door de dorpen. Dan kun je met de bus heen met verschillende dorpen.

Eerste foto: Ballum, tweede Nes, derde Hollum en vierde Buren

———————————–

Bowling voor de thuisblijvers

Afgelopen woensdag 11 juli jl. heb ik aan de mensen gezegd, die niet vaak mee fietsen, wandelen of gezellig uitgaan. Dan zullen de commissie bekijken voor de thuisblijvers. Ik bedoel voor bijv. Fam Groen, Lita Bron, fam. Stokla, mw. Bezema, enz. en de rest mag wel meedoen Dan spreken wij wel af, misschien in oktober of november, oke! Waar: Bowling in Kattendiep Groningen of in Eelde