Onthulling vh speelcadeau vh comité oud-leerlingen

Herinneren jullie nog van vorig jaar …!

 

Op maandagmorgen 29 augustus 2016 verzamelden het comité van oud-leerlingen van Koninklijk Instituut voor Doven H.D. Guyot en uitgenodigende oud-leerlingen op de speelplaats van de school van Kentalis/Guyot/SO.  Leerlingen en personeelsleden van SO stonden er ook bij.

Na het welkomstwoord van Henk Koopman, directeur van deze school vertelde Leonie Bloem-Bakker over de reden waarom we bij elkaar komen. Zij herinnerde ons over het feest van het 225-jarige bestaan van deze organisatie in 2015 en over het cadeau van oud-leerlingen dat aan Henk Bakker, de voorzitter van Raad van Bestuur van Kentalis is overhandigd, zie foto.

Eerst lag een grote doek over het cadeau op deze speelplaats die dan door twee leerlingen naar beneden was getrokken. Het blijkt een mooi bouwwerk te zijn die van hout van de Amerikaanse Douglasspar is. Het was heel knap gemaakt door Jan Kamstra, ook oud-leerling van het Instituut. Daarop is een foto van het aloude Guyotplein op negen blokjes te zien. Als je omdraait zie je een x en een o. Dus drie maal een o of een driemaal een x zetten, als iemand het goed doet, zie foto’s.

Voor wie is het cadeau?  Ja, voor de leerlingen die deze tijdens de pauzetijd op de speelplaats best kunnen gebruiken.

Henk Betten