55plus: Prachtig zonnige fietsweer … 30 gr

Verborgen camera gemaakt door Klaske Vijfschaft …. geweldig!

Filmpje gemaakt door tolk Andries vd Meulen …

Foto’s gemaakt door Albert Kruijer

Afgelopen woensdag 20 juli jl. waren wij samen 19 fietsers olv Anjo Ruben vanuit Euroborg Treinstation om negen uur verzameld, daarna gingen wij op weg naar Sappemeer. Niet rechtstreeks naar Sappemeer, langs prachtige natuurgebied, oude huizen, enz. Ondanks heerlijk, warme dag (30 gr) voor ons. Natuurlijk veel waterflessen meegenomen voor onderweg. Twee auto’s (Pieter v Dijk, Wienttha, Foke en Gerrit Jager) en scooter Klaske en Astrid. Totaal 25 mensen heen, geweldig! Wij op weg naar Waterhuizen om Henk en Hetty Betten ophalen en dan verder fietsen. Maar goed Henk voelt te warm om te fietsen. Dus gaan wij gewoon door. Maar waar is Auke gebleven? Iedereen proberen via mobiel te bereiken, helaas mijn mobiel bij Ria in fietstas hahaha! Ik was wel langs Waterhuizen daarna Westerbroek. Hoe komt dat? Jajaja fietstas iets in spaken vervelende gedoe. Maak ik iets in orde, wat blijkt dat. En zie ik geen fietsers meer. Over de brug zag ik links of rechts fietspad. Nou ik moet nadenken …. zeker frisse lucht langs kanaal. En toen ben ik heen gegaan. Helaas geen fietsers gevonden ga ik gewoon rustig naar Foxhol, Kropswolde, Hoogezand langs spoor naar Sappemeer en ben ik bij ‘Groningse Schaatsmuseum’ staan en daar zie ik Klaske en Astrid. Beetje te vroeg gingen wij bij cafetaria koffie drinken. En hoor ik dat de groep in Kropswolde koffie drinken appelbakje zitten. Maar goed iedereen waren tegen 12 uur weer bij elkaar en begroeten! Ook 2 auto’s van Pieter v Dijk en Gerrit Jager. En zo gingen wij in kleine museum te bewonderen. Wel klein dan doen wij in twee groepen. Eerste groep binnen en tweede groep lekker buiten onder de boom zitten iets met drinken en eten. Na half twee gingen wij weer terug andere route prachtig … Tegen vijf uur waren wij weer thuis!