55plus: Prachtig afsluiting voor …

Afgelopen woensdag 10 augustus jl hebben wij echt genoten en sferen bij elkaar als broers en zusters. Alsof dat wij bijna nooit met elkaar ontmoeten. Ook paar Friezen en Drenten erbij.

Vroeg in de morgen tegen na acht uur kwamen de officials binnen om alles te voorbereiden en bespreken … wie doet dat, waar plaats, spelregels en goed overleggen. Olympisch4-kamp spelletjes in bovenzaal en buiten grasveld van dovenclubhuis geopend om precies 10.45 uur. Totaal 51 deelnemers deden mee sportief meegedaan. Veel gelachen en genoten zijn belangrijker dan winnen! Je kunt meer foto’s kijken, dank aan Klaske Vijfschaft! Uiteindelijk wonnen bij dames: Annemiek Bakker (1088 pten) en bij heren: Henk Bakker (1618 pten). Jajaja Henk Bakker als reus met kogelstoten past wel goed he! Hij gooit bal ver met 15,77 m wauw! Proficiat! Ook andere deelnemers geweldig meegedaan zoals bijv. Daan vd Werf (moeilijk lopen) met begeleider, Rika Bijl (90 jaar) met begeleider, Anne Bezema ook en de rest.

Na spannende wedstrijden liepen de officials weer op podium en bedankten de deelnemers met wapperende handen voor hun. Daarna bekend gemaakt met uitslagen. Ik heb aan jullie beloven met uitslagen in website zal plaatsen. En dan sloot de Olympisch waxine lichtje met kleine vuurtje door Rika Bijl uitblazen om 12.45 uur en iedereen staande wapperende handen met goede gevoel … Bedankt allemaal!

Uitslag 4-kamp.inddUitslag 4-kamp.indd