55plus: Leliesoos-nieuws …

Mooi afsluitingsjaar uiteten 2016 …           

Afgelopen woensdagmiddag 28 december jl was er zeer mooi afsluitingsjaar 2016 bij restaurant Hi Hao Stadsparkpaviljoen … aanwezig 74 en 3 afwezig misschien probleem met taxi. Met eten voortreffelijk zelf buffet pakken als je zin heb. Het begon om half één eten met verschillende soorten. Tegen half drie dan wat drinken of koffie, kletsen enz. Maar eerst even ‘onemanshow’ spelen voor tolk Andries vd Meulen voor de laatste keer. Die persoon per 31 december stoppen. En de komiek speelt als nadoen van Andries, zeker gelachen en gieren en ook zus van hem tranen uit de ogen. Zo mooi is dat! Zijn vrouw Trijn en Andries vonden prachtig en genoten. Hij kreeg namens Leliesoos 55plus … USB met foto’s, dvd en fotoboek voor hem, maar Tjiske kreeg ook met vol verrassing fotoboek! … Iedereen kunnen met gouden handen voor Andries feliciteren. En zo gingen wij tegen kwart voor vier rustig naar huis.

Iedereen een goed jaarwisseling en gezond 2017 … natuurlijk hoop vrede op aarde!

Voor volgend jaar weer terug op wo 20 december 2017 al geboekt op verzoek van jullie mensen, dan kunnen wij weer in de Koepelrestaurant met prachtig uitzicht zitten en genieten! Noteer je alvast op nieuwe zakagenda 2017, Ipad of mobiel plaatsen.

 

Nieuwjaarsbijeenkomst 2017 …           

Tot wo 11 januari 2017 as met frisse moed zien wij jullie graag weer terug in bekende dovenclubhuis (bovenzaal) met nieuwjaarsbijeenkomst!